Fasader ska åldras med värdighet.

Vi hjälper dig att ta reda på om din fastighet är i behov av en fasadrenovering. Att i god tid upptäcka behoven hjälper dig att spara både tid och pengar. Se till att besiktiga din fastighet regelbundet.

Vi på Kumla Fasad team tillverkar alla putssystem från grunden med naturliga produkter och pigment, vi är noggranna i våra materialval och har alltid hållbarhet i fokus. Vi har nära samarbeten med våra leverantörer och kan även hjälpa er med att rekommendera färgkonsult. Det kan krävas när ni söker ert bygglov, då färgsättningen på din fastighet kan komma att måsta anpassas till rådande stadsplanering. Det man även bör tänka på är att kontakta närliggande grannar som kan påverkas av renoveringen, det är alltid fint att visa omtanke och tänka på varandra. För att kunna arbeta så som vi vill och vara leveranssäkra krävs både kunskap och erfarenhet för att kunna fatta rätt beslut och använda rätt tekniker. Vi arbetar varje dag för att med god marginal uppfylla våra kunders önskemål, bidra till ett hållbart samhälle och att ge våra medarbetare en god arbetsmiljö. Vi fortbildar oss löpande, är noggranna med att uppfylla gällande regler Kumla Fasad Team skall, genom en helhetssyn på kvalitet och med alla medarbetares ansvar, verka för att alla våra tjänster och produkter uppfyller våra kunders behov och förväntningar.

Vi på Kumla Fasad Team ser över helheten och erbjuder flertalet tjänster så som fasadrenovering, nyputs, målning, fönster- och balkongarbeten till plåtslageri. Vi är en totalentreprenör när det är ett uppdrag som kräver en omfattande insats. Allt för att underlätta för dig som kund. Våra stolta murare skapar hem som håller i ytterligare 100 år, det är viktigt för oss.

Kontakta oss

Referensuppdrag inom Fasadrenovering

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.