Vi återskapar historien

Vi är experter på kulturfasader. Du som äger eller förvaltar ett kulturhus vet att underhållet ställer stora krav på korrekt utförande och respekt för historien. Det krävs både erfarenhet och teknisk kunskap kring forna byggtekniker likväl som de moderna metoderna för att uppnå ett lyckat och hållbart resultat.

Vi värnar om det genuina och kulturbyggnader kräver en varsam hand, vilket vi arbetar med dagligen. Vi återskapar det små men så viktiga detaljerna som gör just din som byggnad unik i form av ex. vis stuckaturer och ornament, eller som vi säger; vi återskapar historien. För att kunna arbeta så som vi vill och vara leveranssäkra krävs både kunskap och erfarenhet för att kunna fatta rätt beslut och använda rätt tekniker. Vi arbetar varje dag för att med god marginal uppfylla våra kunders önskemål, bidra till ett hållbart samhälle och att ge våra medarbetare en god arbetsmiljö. Kumla Fasad Team skall, genom en helhetssyn på kvalitet och med alla medarbetares ansvar, verka för att alla våra tjänster och produkter uppfyller våra kunders behov och förväntningar. Vi arbetar nära våra leverantörer och samarbetspartners för att på så sätt kunna säkerställa både arbetsmiljö, produkter och ett lyckat slutresultat.

Vi på Kumla Fasad Team ser över helheten och erbjuder flertalet tjänster så som fasadrenovering, nyputs, målning, fönster- och balkongarbeten till plåtslageri. Vi är en totalentreprenör när det är ett uppdrag som kräver en omfattande insats. Allt för att underlätta för dig som kund. Vi har både kunskapen, erfarenheten och hantverksskickligheten som krävs för att underhålla de här unika byggnaderna.

Kontakta oss

Referensuppdrag inom Kulturhusfasader

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.