VÅR IDÉ

Kunskap, erfarenhet och tradition

Med flera generationers hantverkskunnande och erfarenhet utför vi alla former av fasadarbeten så som fasadrenovering, nyputs, tilläggsisolering, målning, balkongarbeten och plåtslageri. För oss är det viktigt att kunna erbjuda totalentreprenad, allt för att underlätta för dig som kund.

Våra ledord är kunskap, erfarenhet och tradition. Med ett 30-tal erfarna hantverkare arbetar vi över hela Mellansverige och Stockholmsregionen. För oss är det viktigt att bidra till ett hållbart samhälle där vi alla bidrar på olika sätt. Vi tillverkar allt från grunden med naturliga produkter och pigment.

Att arbeta nära våra kunder i en öppen dialog är en självklarhet, allt för att underlätta och uppnå bästa resultat. Kumla Fasad Teams historia sträcker sig flera generationer tillbaka och det är vi väldigt stolta över. Vi har stor erfarenhet, bred kunskap och för hantverkstraditionen vidare till kommande generationer. Vi utgår från ursprunget för att skapa hem som håller i ytterligare 100 år, det är viktigt för oss.

Vårt  säte och huvudkontoret är beläget i Kumla, vi har även ett kontor i Stockholm. Vi arbetar över hela mälarregionen med både privata – och offentliga uppdragsgivare.

Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med fasadputs och totalentreprenad vid renovering och nybyggnation.

Samtliga våra murare har genomgått Murning och Putsning klass 1.
Vi är utbildade i och har intyg för BAS-P och BAS-U.

KVALITET & MILJÖ

Varje dag arbetar vi för att med god marginal uppfylla våra kunders önskemål, bidra till ett hållbart samhälle och att ge våra medarbetare en god arbetsmiljö. 

Vår syn på kvalitet

Kumla Fasad Team AB skall, genom en helhetssyn på kvalitet och med alla medarbetares ansvar, verka för att alla våra tjänster och produkter uppfyller våra kunders behov och förväntningar. 

Detta gör vi genom:

 • Att i vår verksamhet ha en dialog med våra kunder om vilka behov och förväntningar som finns på tjänsten eller produkten.
 • Att alla medarbetare i samverkan tar ansvar för tjänsten eller produkten som vi levererar.
 • Att alltid utföra riskanalyser inför nya uppdrag.
 • Att utbilda våra medarbetare löpande för att öka kunskapen.

Vår syn på miljön

Kumla Fasad Team AB skall i all verksamhet verka för en hållbar och långsiktig samhällsutveckling genom att erbjuda tjänster och produkter som tillgodoser kunders men också samhällets behov. Detta gör vi genom att:

 • Aktivt samarbeta med kunder, leverantörer och andra intressenter.
 • Ta ansvar genom att följa gällande lagar och förordningar inom miljöområdet.
 • Förebyggande arbeta med resurshushållning och källsortering.
 • Ständigt fylla på med kunskap inom miljö, detta leder till att samtliga medarbetare blir mer engagerade.
 • Beakta produkternas miljöeffekter under produktionen och dess hela livslängd.

Vår syn på arbetsmiljön

Kumla Fasad Team AB skall genom medarbetarnas engagemang inom arbetsmiljöarbetet medverka till en säker och god arbetsmiljö. Detta gör vi genom att:

 • Riskfyllda arbeten kartläggs och utvärderas.
 • Åtgärder vidtas för att minimera riskerna på våra arbetsplatser.
 • Medarbetare skall ges ökad delaktighet i planeringsarbetet för att därigenom öka engagemanget och motivationen för arbetsmiljön på våra arbetsplatser.
 • Följa gällande lagar och förordningar inom arbetsmiljöområdet.
 • Fortbilda och informera alla berörda i arbetsmiljöfrågor löpande.

.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.