Vi förbättrar och stärker din fasad

När fastigheten upplevs som kall och dragig eller om driftkostnaden är för hög kan det vara fasaden som behöver isoleras. Transmissionsförluster utgör ca en fjärdedel av den totala energiförlusten i ett modernt flerfamiljshus. Att tilläggsisolera är ett effektivt sätt att spara energi men även få en behagligare och tystare inomhusmiljö. I äldre hus kan det se annorlunda ut och därför kan tilläggsisolering vara en primärt viktigt del. Vi utför tilläggsisolering med ett flertal olika putssystem.

För att kunna arbeta så som vi vill och vara leveranssäkra krävs både kunskap och erfarenhet för att kunna fatta rätt beslut och använda rätt tekniker. Vi arbetar varje dag för att med god marginal uppfylla våra kunders önskemål, bidra till ett hållbart samhälle och att ge våra medarbetare en god arbetsmiljö. Kumla Fasad Team AB skall, genom en helhetssyn på kvalitet och med alla medarbetares ansvar, verka för att alla våra tjänster och produkter uppfyller våra kunders behov och förväntningar.

Vi på Kumla Fasad Team ser över helheten och erbjuder flertalet tjänster så som fasadrenovering, nyputs, målning, fönster- och balkongarbeten till plåtslageri. Vi är en totalentreprenör när det är ett uppdrag som kräver en omfattande insats. Allt för att underlätta för dig som kund. Se till att minimera din energiförlust, låt oss hjälpa dig.

Kontakta oss

Referensuppdrag inom Tillägsisolering

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.