Slitstarka fasader

Vi kan hjälpa dig att ta reda på om din fastighet är i behov av en fasadrenovering eller om du kan avvakta. Väder, skador, slitage och montage bidrar till åldrandet. Att i god tid upptäcka behoven hjälper dig att spara både tid och pengar. Se till att besiktiga din fastighet regelbundet. Fasader åldras oavsett påverkan, låt dom göra det med värdighet.

Våra yrkesskickliga murare värnar om det unika och genuina. Vi kan även utföra mindre fasadarbeten, klottersanering och akuta arbeten såsom skyddsknack av lös puts. För att kunna arbeta så som vi vill och vara leveranssäkra krävs både kunskap och erfarenhet för att kunna fatta rätt beslut och använda rätt tekniker. Vi arbetar varje dag för att med god marginal uppfylla våra kunders önskemål, bidra till ett hållbart samhälle och att ge våra medarbetare en god arbetsmiljö. Kumla Fasad Team skall, genom en helhetssyn på kvalitet och med alla medarbetares ansvar, verka för att alla våra tjänster och produkter uppfyller våra kunders behov och förväntningar. Vi arbetar nära våra leverantörer och samarbetspartners för att på så sätt kunna säkerställa både arbetsmiljö, produkter och ett lyckat slutresultat.

Vi på Kumla Fasad Team ser över helheten och erbjuder flertalet tjänster så som fasadrenovering, nyputs, målning, fönster- och balkongarbeten till plåtslageri. Vi är en totalentreprenör när det är ett uppdrag som kräver en omfattande insats. Allt för att underlätta för dig som kund. Vi tar hand om din fasad och gör den slitstark.

Kontakta oss

Referensuppdrag inom Fasadunderhåll

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.