OMFATTANDE FASADRENOVERING

 

På Karlbergsvägen 20 i Stockholm har Kumla Fasadteam utfört en rejäl fasadrenovering. Det var i februari 2017 som arbetet påbörjades, på beställning av BRF Blåklinten 2.

Arbetet pågick fram till augusti 2017, och innefattade, utöver det klassiska putsarbetet, bland smides- och måleriarbeten. Både på innergården och ut mot Karlbergsvägen.

– På gatufasaden knackades all puts ned, ny slätputsad fasad med profilerade putslister utfördes enligt originalutförande, samt målades med kalkfärg. Det utfördes smidesarbeten på balkonger, målningsarbeten på fönster, all sten i sockelvåningen rengjordes och trasig sten ersattes med nya samt omläggning av plåttak, säger Urban Eriksson, Arbetsledare och VD på Kumla Fasadteam.  

– På gårdsfasaden tvättades och knackades all lös puts bort, och ersattes med ny i slätputsad yta – vilket sedan målades med en silikatfärg. Vi utförde även plåtarbeten på taket, och målningsarbeten på fönster, fortsätter Urban.

Man var under projektets gång fyra personer från Kumla Fasadteam, samt målare, plåtslagare, sten- och smidesarbetare.

DELA INLÄGGET

TIMMERMANSGATAN 24

På Timmermansgatan 24 i Stockholm håller Kumla Fasadteam just nu på att avsluta en fasadrenovering.

Läs mer

FASADRENOVERING I STOCKHOLM

På Danderydsgatan 24 i Stockholm uppfördes det under 1895-96 ett gatuhus på fem våningar. Arkitekt och byggmästare var GA Fristedt, byggherre var PA Lundin.

Läs mer

NY GATUFASAD HOS BRF BLÅKLINTEN I STOCKHOLM

I augusti 2018 fick Kumla Fasadteam uppdraget att renovera gatufasaden på Upplandsgatan 69 i Stockholm. Fastigheten byggdes år 1900-01 av byggmästaren GE Nyman.

Läs mer

VÅR NYA LOGOTYP

Vi vill med glädje och stolthet presentera vår logotyp som representerar en tydlig framtidsvision för det professionella och högkvalitativa arbete vi utför.

Läs mer

NÖJD BESTÄLLARE EFTER FASADRENOVERING

Under hösten 2018 utfördes en fasadrenovering på Frejgatan 41-43 i Stockholm.

Läs mer

KUMLA FASADTEAM LANSERAR NY HEMSIDA!

Kumla Fasadteam har varit verksamma inom putsbranschen i över 20 år, och besitter långvariga kundrelationer.

Läs mer

KUMLA FASADTEAM SKRIVER RAMAVTAL MED SKANSEN!

Även om Kumla Fasadteam har sitt säte i Björka, strax utanför Kumla, så utför man majoriteten av jobben i Stockholm.

Läs mer

RENOVERING AV GATA OCH GÅRDSFASAD PÅ PILGATAN 5 I STOCKHOLM

Under våren 2019 påbörjade Kumla Fasadteam fasadrenoveringen på Pilgatan 5 i Stockholm. Nu får vi en statusuppdatering av det pågående projektet.

Läs mer

FASADRENOVERING PÅ VÄRTAVÄGEN 15-17 I STOCKHOLM

Det vackra och pampiga funkishuset är ritat av den skicklige Stockholmsarkitekten Albin Stark.

Läs mer

RESTAURERING AV MUR PÅ LÄNSRESIDENSET I KARLSTAD

Statens Fastighetsverk har beställt en renovering av muren som löper kring Residenset i Karlstad. Under projektledning av Daniel Johansson kommer Kumla Fasadteams arbete att slutföras nu i augusti.

Läs mer
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.