SPONSRING OCH SAMARBETEN
Kunskap, erfarenhet och tradition är vårt signum och för oss är det viktigt att stötta föreningslivet.
Vi har under många år haft ett stort sponsringsengagemang, alltid med lokal förankring. När vi får en förfrågan om sponsring är det viktigt att ta reda på vad, hur och varför vi skall inleda ett samarbete.
Kumla Fasad Team engagerar sig gärna i sammanhang där någon av våra ledord går att koppla samman; där kunskapen står i fokus och människor tillåts utvecklas, där erfarenhet får ta plats och används positivt och håller liv i traditioner.
Vårt mål är att bidra till lokalsamhället på ett positivt sätt. Vi har valt att sponsra följande under 2021:
Örebro Hockey
Örebro hockey spelar i SHL och är ett starkt varumärke som på kort tid byggt upp en stabil grund där människor möts och traditioner skapas. Dom bidrar till glädje, gemenskap och stolthet, för människor i länet där vi bland annat verkar. Det är naturligt för oss att kopplas samman med en förening som både står för och är alla våra tre ledord.
Ludvig Lindgren – Speedway
Genom att sponsra Ludvig så kan Kumla Fasad Team bidra till både individens kunskapsutveckling samt att sporten kan utvecklas genom starka och kompetenta förare, där Ludvig har en viktig roll. Ludvig har även en historia med Kumla, då han tidigare var lagkapten i Indianerna. För oss är kopplingen och intresset för motorsport en naturlig del, på flera sätt. Därför är det kul att stötta en förare med stark lokalförankring.
Tony Gudbrand – Sveriges äldsta aktiva speedwayförare
Tony kör vidare även 2021 och vi på Kumla Fasad Team fortsätter att sponsra Sveriges äldsta licenserade förare. Hans meritlista är lång, hans erfarenhet stor och han för med stor stolthet traditionen vidare. Tony matchar alla våra ledord och imponerar med sitt driv. Vi ser det som en självklarhet att fortsätta samarbetet även denna säsong.
Vikingarna Speedway Örebro.
För oss är det viktigt med erfarenhetsutbyte och Vikingarnas verksamhet riktar sig primärt mot ungdomar men har även en seniorverksamhet. Vi känner att Vikingarnas värdegrund är i linje med våra; dom vill erbjuda en livsstil med sunda värderingar och gott kamratskap både för ung- som äldre. För oss är detta en viktig och långsiktig samarbetspartner.
Kumla Funktionshindrades motorklubb i Kumla
Samarbetet med Kumla Funktionshindrades motorklubb i Kumla klappar vårt hjärta extra mycket för, då vi har en personlig relation till klubben. 1997 ställde sig Jenas Larsson frågan – Varför får inte personer med funktionsnedsättning inte köra bil? Därefter startade han klubben som inledningsvis hade tre aktiva medlemmar. Idag har klubben tack vare stort engagemang växt till en klubblokal, komplett garage och en 820 meter lång folkracebana. Mottot är; alla oavsett funktionsnedsättning skall få köra folkrace. Det tycker vi också på Kumla Fasad Team.

Kontakta oss

Referensuppdrag inom Sponsorer

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.