SPONSRING OCH SAMARBETEN

Kunskap, erfarenhet och tradition är vårt signum och för oss är det viktigt att stötta föreningslivet. Vi har under många år haft ett stort sponsringsengagemang, alltid med lokal förankring. När vi får en förfrågan om sponsring är det viktigt att ta reda på vad, hur och varför vi skall inleda ett samarbete. Kumla Fasad Team engagerar sig gärna i sammanhang där någon av våra ledord går att koppla samman; där kunskapen står i fokus och människor tillåts utvecklas, där erfarenhet får ta plats och används positivt och håller liv i traditioner.

Vårt mål är att bidra till lokalsamhället på ett positivt sätt. Vi har valt att sponsra följande under 2023:

 

Ludvig Lindgren – Speedway

Genom att sponsra Ludvig så kan Kumla Fasad Team bidra till både individens kunskapsutveckling samt att sporten kan utvecklas genom starka och kompetenta förare, där Ludvig har en viktig roll. Ludvig har även en historia med Kumla, då han tidigare var lagkapten i Indianerna. För oss är kopplingen och intresset för motorsport en naturlig del, på flera sätt. Därför är det kul att stötta en förare med stark lokalförankring.

 

Kumla Funktionshindrades
motorklubb i Kumla

Samarbetet med Kumla Funktionshindrades motorklubb i Kumla klappar vårt hjärta extra mycket för, då vi har en personlig relation till klubben. 1997 ställde sig Jenas Larsson frågan – Varför får inte personer med funktionsnedsättning inte köra bil? Därefter startade han klubben som inledningsvis hade tre aktiva medlemmar. Idag har klubben tack vare stort engagemang växt till en klubblokal, komplett garage och en 820 meter lång folkracebana. Mottot är; alla oavsett funktionsnedsättning skall få köra folkrace. Det tycker vi också på Kumla Fasad Team.

 

Kontakta oss

Referensuppdrag inom Sponsring

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.